Voluntari non-medicali

Raportul staff/beneficiari în astfel de tabere se apropie și uneori depășește 1/1. Iar lucrul acesta implicl mulți oameni dispuși să cedeze timpul lor în favoarea copiilor bolnavi. Căutăm voluntari dispuși să ajute copiii pe întreaga perioadă a unei serii de tabără (de luni până duminică) sau voluntari a căror prezență este necesară doar pentru câteva ore. Gândește-te ce ți se potrivește și completează formularul de voluntariat.

Mentori

Mentorii sunt voluntarii care au în grijă cei 4 copiii din căsuța lor pentru întreaga perioadă a unei serii de tabără (de luni până duminică). Vei avea grijă să se trezească cu zâmbetul pe buze, pentru că s-au spălat pe dinți la timp, să aibă chipurile luminoase pentru că au făcut duș de cu seara, că au mâncat tot după ce s-au spălat pe mâini înainte și că au dormit bine pentru că le-ai citit povestea de noapte bună! Nu te speria, vei avea și timp dedicat pentru odihna ta!

Activități educative

Fie că știi să dansezi și vrei să îi înveți și pe alții, fie că ai talent la desen, fie că îți place să lucrezi cu copiii, orice dar ai avea și vrei să îl pui în slujba copiilor bolnavi, îți așteptăm propunerile pentru activitățile cu copiii din tabără. O oră în tabără sau în spital, câteva ore de împletit sau desenat, o după-amiază la bălăcit în piscină sau o zi întreagă alături de copii, timpul va trece repede când vei reuși să aduci bucurie copiilor.

Voluntari imagine

Bucuriile copiilor și povestea lor trebuie să meargă mai departe. Dacă ești pasionat de fotografie sau îți place să scrii povești, te așteptăm alături de noi pentru ca zâmbetele copiilor să zboare către lume.

Voluntari administrativi

E nevoie de oameni care să se asigure că tabăra rămâne un loc al siguranței, al curățeniei, al comfortului și al bucuriei. Spune-ne cum crezi că poți să ajuți!


Aplică